Riktigt nöjd med min presentation om mitt projekt.

Hej mina fina läsare!

Idag var det min tur att redovisa mitt projekt under 20 minuter och det gick verkligen så mycket bättre än jag trodde att det skulle göra imorse. Det var inte det att jag trodde att det skulle gå dåligt, men jag kände att jag inte övat så mycket på presentationen som jag velat. Men idag visade det sig vara hur bra som helst ty jag struntade i manuset tillslut och pratade fritt, vilket alltid är det bästa enligt mig.

Nu är jag så lättad och så glad eftersom jag är så nöjd med både gårdagens opponering samt dagens presentation. Då var arbetet slut gällande hundrapoängsprojektet som inneburit så mycket press och så mycket stress. Tänkte för övrigt ta ett par bilder på slutprodukten (dvs min alldeles egna bok) lite senare idag så att ni får se den. :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och ta min älskade powernap vilken upprepas varje dag. I alla fall nu när jag varit så sjuk. Då är det inte mycket krafter man har att disponera inte. Hur som helst blir jag friskare för varje dag som går, och fy satan vad mycket träningsinlägg ni kommer få så fort jag börjar träna. Det finns inget som jag saknar så mycket just nu.

Kommentarer
Postat av: maria

hejsan

Jag ville bara säja att jag älskar din blogg och att du är jätte söt <33

2009-05-20 @ 14:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0