Mycket att göra nu..



Hej på er!

Det är som skrivet tidigare så mycket att fixa nu så bloggen kommer dessvärre i sista hand. Hur sjukt är det inte att jag sitter här med största hemtentan när jag tar studenten på fredag? Helt insane.

Hur som helst var danssolot inte det bästa jag gjort idag. Men jag vet också att det är min självkritiska sida som tar för mycket plats nu igen.. Man kan inte alltid prestera på topp, hur gärna jag än vill det. Hur som helst är det skönt att ha ytterligare en examination gjord.

Idag har jag även varit hos min frisör och slingat samt klippt. Så nu är det tjockt och ljust. En liten snedlugg blev det som vanligt också. Bild kommer imorgon :)

Därefter hälsade jag på söta Julia på Salt samt älsklingsFia på hennes jobb. Tog en powernap och nu sitter jag här belägen i sängen med den förbaskade hemtentan. Men det blir också det sista jag gör på gymnasiet så fan ska den vara grym då också!

Imorgon är det över och det ska bland annat firas med att gå på ett event på Undici tillsammans med Caroline. Senare på kvällen kommer även mina fina släktingar från Göteborg som ska bo här nu några dagar i samband med min student. Underbart!

Annars har jag fått hjälp av alltid lika hjälpsamma Ebba med musik till flaket. Är det något som måste vara grymt är det ju självklart musiken på flaket. Men nu har jag gett mitt stooora bidrag med en massa bra låtar och givetvis (!!) en massa gamla klassiker. Då vet vi alla vilka som kommer ha Stockholms bästa musik på fredag ;)

Nu måste jag plugga vidare. På återseende!

Kommentarer
Postat av: Natascha

Hej mandy,

jag har ett förslag/en önskan :)

SKULLE inte du kunna be nån skolkamrat filma ditt dansnr? på mobilen elr vad som helst.. skulle va skitkul för oss läsare att se sig dansa! :)

Upp till bevis liksom :) kolla din danskunskap ;)



snälla snälla. jag vet att d nu e mycket kort varsel, men jag beeer dig. vi kan va din dansjury och fler skulle uppskatta det :D tro mig!



Och sen, kommer du verkligen ha råd med en personlig profisionell hunkig biffig tränare? ;P

föräldrarna betalar eller du själv isf?

hur ofta har du tänkt dig att träna hårt? varje dag? gym alltså puss



Var du förresten o tittade på dansuppvisningen på lasse kühlers? :P

2009-05-26 @ 19:30:51
Postat av: Anonym

Vill bara säga att jag är så himla glad för din skull att du tar studenten, du verkar ha klarat gymnasiet med bravur, och lagt ner så himla mycket tid och slit på skolan, du förtjänar verkligen det här! Jag blir uppriktigt glad på riktigt när jag läser att du tar studenten på fredag :)

och lycka till i framtiden, jag tror det kommer gå bra för dig!

2009-05-26 @ 20:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0