Mer om gårdagen samt gårdagens outfit

Då tänkte jag berätta lite mer om gårdagen..

Kvällen började som skrivet tidigare på Laroy. Det var jag, Fia, Bella och sedan Philip och Danne som jag inte träffat på år och dar kändes det som. Det var sjukt mycket folk och i princip omöjligt att varken gå in eller ut, men vi varvade de båda dansgolven och hade roligt i alla fall.

Träffade även alltid lika glada Jesper som ville bjuda på en drink och sedan begav vi oss mot White room efter lite streetdance med Max på Laroys rnb-golv. Träffade sedan Alexander x2, David, Thengill och en massa andra vänner och bekanta. Det var som sagt mycket bekanta ansikten ute igår.

Idag mår jag faktiskt inte så mycket sämre i jämförelse med vad jag gjorde igår, vilket jag hade räknat med att jag skulle göra. Klart jag känner mig lite halvsliten, hostar lite extra och är rätt förkyld men jag tänkte ta en powernap nu då det inte blev så mycket sömn inatt och hoppas på att må bättre sen.

Hur som helst är jag glad över att jag gick ut igår trots att det var lite riskabelt. Det var roligt att gå ut med tjejerna och det var skönt att komma ut lite för omväxlings skull. Det har ju blivit mycket tid tillbringad i sängen iförd mjukiskläder den senaste veckan. Nu ska jag ta en powernap.

Vi hörs lite senare!

Kommentarer
Postat av: a

fint!

kan du inte lägga upp en bild på din bok ? :D

2009-05-21 @ 16:43:02
URL: http://alexiaofsweden.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-05-21 @ 17:04:25
Postat av: Anonym

vart komemr det fina linnet du hade på laroy igår från?:)

2009-05-21 @ 20:29:04
Postat av: Anonym

Åh, vart har du köpt dom där vita skorna!

ja e kär :D

2009-05-24 @ 22:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0