Lyckad utgång med Fia

Igår hade jag faktiskt en av de bättre utgångar som jag har haft på ett rätt bra tag. Kvällen startade runt 22.00 på Ett litet hak med Sofia och hennes två jättegulliga tjejkompisar. Vi satt bara och pratade och drack gott vin innan vi begav oss vidare supertaggade till Laroy. Där dansade vi ett tag innan det var dags att gå vidare mot Magenta. Vi stannade på Magenta någon timme och sedan drog vi till White room. Riktigt nice med uteserveringen där nu så vi hängde mest där. Jag var inte hemma förrän vid halv sex, men konstigt nog kunde jag inte sova längre imorse.

Amanda Bergman & Sofia Rundström
Jag och Fia på Laroy. Vilket team :) Detta måste vi göra om!

Kommentarer
Postat av: Isabelle Leonor

amanda hur känner du sofia? :)

båda ni jobbar väl i solna c oxå? kul!

superfina solglajjer, dom bruna var kommer dom ifrån? och den dära burberry väskan som du har är den äkta? eller en billig kopia eftersoim du införskaffade den utomlands? :P



2009-05-03 @ 13:55:53
Postat av: Mandy

Jag har varit "bekant" med Sofia sedan flera år tillbaka. Hur vi lärde känna varandra kommer jag faktiskt inte ihåg. Men nu har vi stött på varandra en del ute och så har vi pratat om att gå ut tillsammans någon gång så gjorde vi det igår.



Yes, vi båda jobbar där fast i olika butiker.



Jag har inga bruna solglasögon så vet inte vilka du menar.



Burberryväskan är givetvis äkta. Att jag skulle ha köpt den utomlands vet jag inte vad du har fått ifrån. Jag köpte den på NK i Göteborg när jag var där i slutet av Mars. Jag har inte varit utomlands sedan i höstas så jag har alltså inte köpt den utomlands :P Och nej, jag skulle inte springa runt med en kopia.

2009-05-03 @ 15:48:31
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: I.L

Jaha okej:) haha nej men jag tyckte dom såg bruna ut , men hur som helst dom du använder i tidigare inlägg :P snygga! b.la. har du dom där du står bredvid en bil.



okej jag förstår. visst är fia bosatt på söder? ser henne där ibland.



aa:) brukar ni luncha ihop nåt? vart gick hon ut i gymn.? hon är väl 89a:)



aaa okej bra där haha. hur mycke pröjsade du för den då? :P

2009-05-03 @ 17:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0