Lite gladare nu..

Jag glömde ju helt bort att tacka för era fina kommentarer i mitt lilla klagoinlägg en bit ner. Er kan man verkligen räkna med. Tack så hemskt mycket för era fina ord. Det värmde.


Nu sitter jag och pluggar matte likt alla andra som ska skriva nationellt prov imorgon. Jag räknar dock ingen matte utan sitter bara och läser och pluggar in sida efter sida i boken så att jag kan alla regler. För mig har det alltid fungerat bäst inför nationella. Om inte annat känner jag mig säker när jag vet att jag läst igenom precis allt som vi ska kunna. Överraskningar på prov är det värsta jag vet.

Jag börjar hur som helst känna mig lite gladare nu i alla fall. Men bara lite. Jag vet inte om det var mammas kärleksfulla kram, tanken på hur mycket jag kommer att dansa i höst om allt går som jag vill, Alexanders fina gitarrspel + sång eller tanken på att det är studentbal imorgon som fick den tunga stenen att lyfta en aning. Men något var det onekligen.

Nu ska jag läsa vidare och hoppas på att provet går som jag vill imorgon. Imorgon kommer ni dessutom bli överösta med bilder i samband med min bal. Ni kommer att älska mig i min klänning om jag känner er rätt. Men allt sådant imorgon. Nu måste jag fokusera ett litet tag till.

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

wee, can't wait på alla bal-kort^^ :D <3<3<3

2009-05-15 @ 00:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0