Filmkväll med nära och kära!

Hej på er!

Blev en tretimmars powernap förut. Oj, vad det var välbehövligt! När jag vaknade var Jocke och Signe här vilket var en trevlig överraskning. Vi åt en middag tillsammans vid åtta och nu är de iväg och hyr film till ikväll. Jag måste verkligen kurera mig ordentligt nu inför studenten så att jag är så fräsch det bara går att bli. Jag vill även hinna fixa naglar och sedan ska jag sola ett par gånger samt gå till min älskade frisör på tisdag. Då jag för övrigt har uppvisning av mitt danssolo, spännande!!

Hur som helst ska det bli en himla mysig kväll tillsammans med mina kära och det ska framför allt bli skönt att lägga sig i tid så att jag får en lång dag att utnyttja imorgon då jag ska kolla ut min efterlängtade studentpresent från mina föräldrar (en guldklocka från antingen D&G eller Guess) samt så ska jag hinna sola, shoppa et cetera.

Jag skall även få ner ett inlägg om vikt. Somliga av er kommer uppfatta det som dubbelmoral från min sida. Men jag anser att de allra flesta har dubbelmoral då det kommer till just skönhetsideal. I mitt fall ser det nog lite annorlunda ut mot hur det ser ut för många andra. Men som sagt, det inlägget kommer lite senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0