Febern har nått 40graders-gränsen

Jag passar på att skriva några rader nu när jag sovit i ett par timmar och värktabletterna har gjort mig lite piggare samt fått ner febern lite. Jag vaknade hur som helst upp imorse av att jag var dyngsur av svett men frös så att jag bokstavligt talat grät. Var tvungen att ta tempen för att få den höga febern bekräftad och den stod då på exakt 39.9 grader. Jag kan faktiskt inte minnas när jag var såhär sjuk senast och 40 graders feber vilket jag har nu har jag nog aldrig haft förut. Kroppen är så svag att när jag skulle hålla ett vattenglas och gå med det från sängen till soffan tappade jag det i golvet efter två sekunder. Bihålorna är uppsvullna och alla kroppens leder värker. Men jag antar att jag får skylla mig själv. Mycket festande samt att jag tränat två dagar i rad med en feber på 38 grader kan inte sluta bra.


Fan, fan, fan vad depp det här är. Blir jag inte frisk till i helgen då det är studentbal samt dansföreställningarna vet jag inte vad jag gör. Nu måste jag lägga ner datorn igen och lägga mig till rätta i sängen. Jag kan bara gå in på den med fem minuters intervaller. Kroppen orkar inte mer :( Tack alla fina vänner som hör av sig hela tiden. Fy vad det är tråkigt att bara ligga hemma.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas du blir frisk snart!!!

2009-05-11 @ 18:50:21
Postat av: Anonym

Svininfluensan? :o

2009-05-11 @ 18:54:53
Postat av: Mandy

Vad denna svininfluensa har stigit folk åt huvudet. Jag har tränat när jag haft feber vilket resulterat i denna sjukdom. Mer än så behöver det inte vara :) Tro mig, man kan få "bara" den vanliga influensan i dagsläget också.

2009-05-11 @ 19:55:11
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Felicia

träna med feber? det låter ju väldigt smart

2009-05-11 @ 20:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0