En vecka kvar till studenten!!!

Hej på er!

Efter lunch idag var det dags för mig att peka ut vad jag önskar mig i studentpresent av mina föräldrar. Åh, jag kan inte fatta att jag tar studenten om exakt en vecka! Det är så mycket som har hänt under dessa tre år så att det är helt sjukt. Samtidigt känns det som igår då man började osäker och liten i ettan.

Hur som helst har jag pekat ut en otroligt fin guldklocka från Guess samt ett guldhalsband med en hjärtberlock från samma märke. Riktigt fint så nu längtar jag ännu mer till fredag, haha!!

Nu ska jag sätta mig och skriva en lista på alla jag bjudit så att mina föräldrar vet hur mycket mat som skall inhandlas från cateringfirman och allt sådant praktiskt. Ska bli underbart att få hit alla släktingar från olika delar av Sverige samt ha min älskade familj samlad och alla mina favorittjejer på samma plats. Det kommer att bli en fantastisk dag!

Nu väntar middag och därefter ska jag fortsätta ta det lugnt här hemma samt få en del plugg gjort. Två hemtentor kvar samt ett danssolo.. tänk att lärare kan vara så hårda. Hur som helst är en hemmakväll just vad jag och min förkylning behöver.

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad ska du göra efter studenten?

2009-05-23 @ 03:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0