En liten update om dagens matteprov

Jag måste bara passa på att skriva ett snabbt inlägg innan jag fortsätter med allt fixande av moi inför balen i eftermiddag/ikväll. Jag har ju suttit hela morgonen fram till lunchtid och skrivit nationellt prov i matte. Innan jag nämner hur det gick tänker jag bara tillägga att jag tog tempen så fort jag kom hem från provet och då hade den stigit från ingen feber alls till lite mer än 39 fucking grader. Jag satt alltså under provet och svettades, hostade, kallsvettades för den delen också, snorade och kunde inte andas normalt eftersom en hostattack då var konsekvensen. Sympatiblickar blandat med en rädsla av att själv bli smittad var tydliga från både Steven och Ulf (lärare som satt med under provet och såg till att vi skötte oss)..

Hur som helst, vet jag inte hur jag gjorde men vad det än var jag gjorde gick det riktigt, riktigt bra. Jag vågar inte hoppas för mycket än, men jag har förhoppningsvis inget att oroa mig för i alla fall. Som sagt, jag vet fan inte hur det här gick till då jag legat i koma i en veckas tid snart och gjort allt annat än att plugga matte. Eller nej, det var lögn. Jag har inte ägnat mig åt någonting.. och således inte heller matematik.

Men bara det faktum att jag satt provtiden ut och svarade på varenda fråga trots en feber på 39 grader räcker för mig. Det innebär att jag har gjort mitt bästa efter mina förutsättningar i dagsläget - och det är det enda jag bryr mig om. I alla fall just nu, för nu är det studentbal som står på schemat. Wiie!

Ni har en massa bilder att vänta som skrivet tidigare. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ser fram emot det :)



Puss.

2009-05-15 @ 15:54:40
URL: http://ldancer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0