Detta är ingen provokativ blogg.

Jag har märkt att några av er läsare börjar bli lite provocerade av vissa av mina inlägg. Faktum är att det inte någonstans är min mening att agera provokativt för att få fler läsare vilket somliga av er påstår. Jag behöver inte nämna några namn men det finns ju många större bloggare som valt att gå den vägen vilket resulterar i att man blir hatad till slut - och personligen förstår jag inte hur man kan känna att det är värt det.

Hur som helst är det jättesynd att somliga av er inte förstår ironin i det jag skriver, samt inte lärt er att vissa saker bör man ta med en nypa salt. Och jag skriver just bör, för att för mig är det bara att läsa era kommentarer om att jag har för bra självförtroende, endast har ett fint yttre men ingen fin insida(?) och allt vad det är ni skriver och sedan radera dem innan jag hunnit till andra meningen och således hinna skaka av mig det innan jag överhuvudtaget tar åt mig. Men för er som sitter och blir provocerade och är riktigt pissed off, tar er tid att skriva det elakaste ni kan komma på uppmanar jag att lägga er tid på något som ger er mer.

Men för allas trevnad ska jag försöka anstränga mig lite mer till att inte skriva saker som kan uppröra folk i allmänhet. Sådan är jag inte i verkligheten och därmed finns det ingen som helst anledning till att spela någon jag inte är här i bloggen.


Kommentarer
Postat av: Anna

det är DIN blogg, du ska kunna skriva vad DU vill! det är därför jag läser, för att DU är speciell! =)

2009-05-20 @ 14:50:12
Postat av: Cathërine

Hej där!

Nu var det längesedan vi fick några skobilder... bara ansikten nu. Och även om de bilderna också är mycket vackra måste du ju leva upp till ditt signum, dvs skor.



Kram cath

2009-05-20 @ 15:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0