Dans A

"Vilket härligt och kraftfullt solo du har skapat! Massor av rytmiseringar och fina dansrörelser. Mycket var inspirerat av orientaliska dansrörelser vilket var häftigt. Det kändes lustfyllt att se dig dansa. MVG."

Detta stod i ett mail från min danslärare som nu har bedömt mitt solo.

Och jag som sa att det inte kändes bra.. fyfan vad skönt!!! Gud vad glad jag blev nu. Det är ju alltid speciellt när man skapar ett eget nummer som man ska visa upp ensam, utan någon annan dansare vid sin sida. Jag önskar verkligen att ni fick se mig dansa, men jag vet inte hur det skulle gå till.. Det blir så krystat om jag bara ska ställa mig framför kameran och köra en koreografi. Ne.. ni får befinna er klockan tre nattetid på White room på helgerna helt enkelt. Haha, skämt åsido.

Nej men åh vad skönt det här var. Det betyder att min lägsta nivå inom dans ändå håller förhållandevis hög nivå i alla fall och det är riktigt tillfredsställande att veta. Jag älskar ju att dansa!!! Det är mitt liv.
 


Edit: Nu fick jag ett mail från min idrottslärare som skriver att jag har fått MVG i slutbetyg idrott B!! Ååh gud vad glad jag är. Det går bra nu :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Snälla, lite mindre skolsnack i den här jävla bloggen tack. sluta skryt om allting

2009-05-27 @ 14:39:25
Postat av: Mandy

Men din bittra jävel, är det här din eller min blogg? Tro mig lilla vän att fortsätter du läsa den här bloggen kommer du att få veta varenda MVG jag får :) Som jag har kämpat för det kan jag skriva det en miljon gånger om!!



Börja plugga själv istället så behöver du inte bli så pissed off bara för att jag får bra betyg tack vare att jag har valt att kämpa för det :)

2009-05-27 @ 14:51:06
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

shit.. du tål verkligen inte kritik ...

2009-05-27 @ 23:20:08
Postat av: Sandra Ajax

Grattis Amanda!! Jag vet hur underbar känslan är när man kämpat otroligt hårt och väl får bra betyg (som man förtjänar)! Hoppas de övriga ämnena får liknande betyg! :)

2009-05-28 @ 07:26:15
URL: http://sandraajax.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0