Betygshets

Den förut så fridfulla känslan i kroppen har halvt om halvt bytts ut mot en smärre nervositet. Med jämna mellanrum plingar det till i mailboxen och varje gång är det en lärare som mailar ut mitt slutbetyg i diverse kurser. Än så länge går allt bra och som planerat, och jag hoppas innerligt att det fortsätter på det spåret.

Fick en kommentar förut från en person som skrev att det är för mycket skolsnack i den här bloggen. Jag förmodar att det är en ny läsare? En övervägande del av den här bloggen präglas av just skolprat eftersom att skolan nu i tre års tid varit det jag utan tvekan lägger absolut mest tid på. Hela min person har andats skola, betyg och läxor - hur tragiskt det än må låta, men därmed är det omöjligt för mig att utesluta den delen från bloggen.

Det är frivilligt att läsa och jag tvingar ingen. Men vad man bör komma ihåg är att detta är min blogg och när jag nu får betyg efter betyg som jag kämpat för som in i helvete rent ut sagt, vill jag inte att det ska gå någon av mina genuina läsare obemärkt förbi. Ni om några vet hur mycket jag har slitit och kämpat. Ingenting har kommit gratis. Det kan jag lova er.

Nu ska jag hur som helst åka till solariet en sväng. Jag vill vara brunare än brunast i min vita klänning på fredag! Sedan ska jag direkt hem och göra mig iordning för klockan sju ska jag möta Carro och gå på ett event på Undici som Johan Petré kör. Därefter får vi se om vi knallar vidare ut, eller vad som sker. Kameran följer garanterat med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0