Alla mösspåtagningsbilder kommer i nästa inlägg!

Godmorgon mina fina läsare!


Varför är då jag uppe så tidigt? Jo, jag ska faktiskt iväg och jobba snart. Jag har inte jobbat på rätt länge då det har varit så mycket i skolan så det känns inte alls tungt faktiskt. Tråkigt bara att stå inne när det är så fint väder ute.

Gårdagen var till en början hur trevlig som helst. Mösspåtagningen hade lärarna planerat jättefint och jag blev allt sentimental när mössorna kastades upp och vi sjöng studentsången. Efter lite tid i parken i skolan hämtade min bror upp mig och Tessie med caben så körde vi runt lite och lyssnade på bra musik. Sedan hämtade vi även upp Ebbson som dessvärre var tvungen att åka hem efter ett tag.

Tog ett glas rosé på Ute som snabbt blev ett till glas, en shot och jag vet inte hur många drinkar. En mycket trevlig kille som bjöd, minns tyvärr inte vad han hette. Vi stannade där ett bra tag innan vi begav oss till Vapiano för att grabbarna skulle äta. Därefter åkte jag och Tessie hem till mig för att tagga för utgång. Väl hemma blev jag dock jätteotaggad men följde efter många om och men med ut ändå.

Det finns utgångar man ska rycka upp sig inför och gå ut och bli på bättre humör. Men sedan finns det utgångar där man ska stå på sig och stanna hemma för att undvika att föra över den negativa energin på de man är ute med. Igår handlade det om det senare alternativet. Hur som helst tänker jag inte deppa ihop för det. Jag har nämligen vaknat upp på sjukt bra humör och vi har en hel långhelg framför oss, riktigt skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0