A woman's right to shoes

Fan att jag ska älska att sova så mycket som jag gör. Såfort jag får lite ledig tid över kör jag en powernap på en timme som sedan blir två timmar.. två och en kvart.. och ja ni fattar. Det är så himla skönt och så välbehövligt att det inte är sant.

Nåväl. Har läst alla era kommentarer och jag måste säga att ni har sjukt mycket kloka åsikter (utan att smöra för mycket här nu). Det har jag ju i och för sig ingen anledning att göra.. Nej men helt seriöst uppskattar jag att flera av er tar er tid att skriva era åsikter som garanterat påverkar åtminstone en av mina andra läsare. Jag har fått äran att få väldigt mycket begåvade läsare och det är jag glad över. Vad är det man brukar säga... Sådan bloggerska sådana läsare ;)

Nu ska jag röra mig mot jobbet för att lämna nyckel och se om de fått in någon söt liten vit klänning.. Får se om jag hinner springa förbi Fia, men då är risken att jag kommer ut med åtminstone ett par skor. Fast det är ju inget fel med det å andra sidan. A woman's right to shoes. Vi kan aldrig få för många. :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0