Torsdag

Hej på er mina söta!

Det gick hyffsat lätt att komma upp imorse trots att antalet timmars sömn inte var i närheten av det som rekommenderas. Nu när jag har en lång håltimme börjar dock tröttheten lägga sig som ett tjockt täcke över hela mig. En lektion kvar innan lunch och därefter ska jag äta med Therese. Mycket att planera nu.. Vår utlandsresa i sommar och helgens bravader. Men mer om det sistnämnda senare.

Jag får en massa kommentarer angående mitt civilstånd i dagsläget. Många kan jag överhuvudtaget inte ens publicera. Kommentarerna som präglas av stort intresse och nyfikenhet från er sida inkluderar ibland även negativa resonemang som att jag skulle utnyttja killar jag dejtar för att jag kallar mig för singel? Jag vet varken er ålder eller erfarenhet kring dejting och förhållanden, men sedan när blev man tillsammans på en gång innan man överhuvudtaget hunnit dejta ordentligt? Jag kommer att kalla mig för singel tills den dagen jag och personen jag dejtar väljer att bli tillsammans - om det sker. Och det, kan jag lova er, är ömsesidigt oss emellan.

Nog om det nu. Men det är intressant att se hur angelägna många av er är av att veta precis allt om mitt privatliv vad gäller just det här. Jag har själv valt att vara rätt öppen om det i bloggen (med det skrivet vet ni kanske en bråkdel av vad som sker) men fortsätter era hypoteser kring mina eller någon annans avsikter gällande mitt civilstånd så kommer jag inte nämna något mer om det. Risken att det kan förstöra är för stor helt enkelt.

Nu väntar plugg!
På återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0