Studiedag

Hej på er mina vänner,

ledig idag!
Kvällen igår började med att jag åkte till Alexander innan min dansträning. Vi passade på att mysa massor eftersom han åkte till Miami tidigt imorse. Sedan skjutsade han mig till en av de roligaste dansträningarna jag har haft. Jag har blivit så mycket vigare nu på kort tid! Eftersom jag dansat i... 12 år nu och fem gånger i veckan i fem-sex år, tiden går så fruktansvärt fort alltså, så har jag alltid varit vig och atletisk av mig och det blir svårare att märka av ens förbättringar själv. Men nu har jag verkligen märkt hur benet bara flyger upp till huvudet utan vidare ansträngning. Vi dansar i alla fall till en grym koreografi nu där man ska showa till max!

Alex x2 hämtade mig sedan efter träningen och jag och Alexander åkte hem till honom. Tog en varm dusch och kramades massor. Blev bara ett par timmars sömn för A som skulle upp vid tre igen för att åka till Arlanda. Själv gick jag inte upp förrän vid halv tolv och jag åkte sedan direkt hem.

Dags för plugg nu och därefter ska jag rida! Sedan skall hela kvällen ägnas åt plugg. Skulle gärna vilja hinna med en träff med Patrik också.. Men jag har bestämt att studierna ska prioriteras till 100% denna vecka + helg. Det blev aningen hårt för mig i lördags och för att hålla uppe den goda form jag är i nu är utgångar och all alkoholkonsumtion inte det bästa.

På återseende mina söta!


Kommentarer
Postat av: Anonym

du dansar väl inte 5 ggr i veckan?

2009-03-11 @ 15:08:16
Postat av: Anonym

vadå i 12 år nu och sen skrev du i 5-6 år? :P

2009-03-11 @ 15:09:25
Postat av: Mandy

Haha jo, jag dansar fem gånger i veckan. Tre gånger i veckan på Lasse Kühlers dansskola och två gånger i veckan på VRG Jarlaplan.



Jag har totalt dansat i 12 år men i början dansade jag bara en - två gånger i veckan. Sen fem-sex år tillbaka har jag dock dansat fem gånger i veckan!

2009-03-11 @ 15:25:54
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så du har dansat på VRG Jarlaplan i fem-sex år...?

2009-03-11 @ 16:28:34
Postat av: Mandy

Under kanske fyra år dansade jag fem gånger i veckan på showskolan M2. Men lägg ner nu bara och sluta göra dig själv till åtlöje. Jag lovar dig att jag har full koll på hur ofta jag tränar och har tränat :)

2009-03-11 @ 17:46:35
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Amanda V

Jag undrar var du har köpt dina "knästrumpor" som du har på bilden? Du är jättesöt verkligen, keep up the good work :)

2009-03-19 @ 21:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0