Mandy is back on track! :)

Finally finally finally! Tusen tack för era kommentarer under tiden jag var borta - och ett speciellt tack riktar jag till Roland på blogg.se som har återställt bloggen och stått ut med mina dussintals mail angående detta. Ni är säkert nyfikna kring vad som hände och varför. Jag kan bara svara på det förstnämnda och det är att Roland berättade för mig att intrånget gjordes i Milano i det område där mitt ex bor. Jag väljer att överhuvudtaget inte ens kommentera det, då försvinner väl bloggen igen. Vad som dock känns skönt är att man alltså kan få reda på exakt var sådant sker och därmed vem som har gjort det. Där sprack mina planer på att låta ett par bloggar gå till tomma intet :)

Vi har i alla fall massor att ta igen! Ni har en massa bilder att få se och jag har världens blogglust. Det kan med andra ord inte bli bättre :)

Vad hände då i helgen? Jo, det blev utgångar båda dagarna. Riktigt grymma sådana till och med. Det kändes skönt att lämna all press rörande skolarbeten för en helg och bara roa sig med vännerna. Men allt för inte bara gott med sig utan er favoritbloggerska har satt sig i en situation som hon borde ha undvikit. Men jag tror att det finns en mening med allt som sker, och antingen kommer detta att leda till något väldigt positivt - eller också något som i dagsläget känns väldigt tungt, men då var det också meningen att det skulle bli så.

Mycket träning nu. Idag har jag haft två träningar och mellan dem var jag i skolan, och satt sedan fyra timmar på biblioteket och råpluggade. Sådana produktiva dagar tycker jag om!


Jag och sessan på White room i lördags :)


Kommentarer
Postat av: Lilly

Du är tillbaka!

2009-03-17 @ 22:57:12
Postat av: mia

vad är det som har hänt..?

2009-03-17 @ 23:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0