Dansträning X 2

 

Godmorgon!

Först måste jag bara kommentera era frågor till frågestunden.. Riktigt roligt att se att ni har så pass mycket ni undrar över. Dock har det kommit vissa frågor nu som det inte finns på kartan att jag skulle svara på, på en offentlig blogg. Men jag tror att ni är fullt medvetna om vilka frågor som gått lite över gränsen. Hur som helst, fortsätt ställ de frågor ni vill ha svar på så kommer första delen på mina svar imorgon.

Visst blev designen fin förresten? Det är snälla Julie som har fixat designen denna gång också. Nu är det snart sommar och då ska bloggen vara ljus och rosa. Sedan älskar jag bilderna på headern så det kunde inte bli bättre. Dock vet jag inte var faktarutan som alltid brukar sitta till höger om inläggen har tagit vägen. Nu när det kommer så mycket nya läsare har de inte någon aning om vem jag är eller vad jag gör, och det är ju lite tråkigt. Någon som vet hur man får tillbaka den? Den försvann nämligen i samband med att M raderade bloggen.

Nu har vi även fått inbjudan till vår studentbal den 15e maj. Riktigt trevligt att den kommer att äga rum på Grand Hotel i Saltsjöbaden där jag och Alexander tillbringade Alla hjärtans dag :)

Dags för en rejäl frukost nu
då jag har en dansklass nu på morgonen. Därefter blir det lunch med Tessie, svenska, möte med min handledare inför hundrapoängsprojektet och därefter hem och råplugga. Nationellt prov i Svenska B imorgon ju. Någon av er som också ska sitta i 5 timmar och skriva? ;) Ikväll är det sedan kvällsträning, tur det. Imorgon när en stor del av plugget som ska vara klart innan påsklovet är över blr det nog en mycket roligare dag.

När jag kommer hem idag ska jag lägga upp bilder på ett par riktigt snygga skor som jag köpte för ett par veckor sedan. De kostade betydligt mer än vad jag vanligtvis betalar för skor, eftersom att jag köper skor så ofta, så därav ska det bli extra intressant att se vad ni tycker :)


Kommentarer
Postat av: sofie

Måste bara få säga att du har en så otroligt snygg kropp!! Hur gör du!?:D

hoppas du har det bra!

2009-03-31 @ 20:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0