Tisdag

Hejsan alla läsare! Är allt fint med er? Själv är jag glad, men trött. Gårdagen var jättetrevlig då den inleddes på bästa Ett litet hak med min bästa vän Carro. Vi kollade resor och pratade om allt mellan himmel och jord. Senare kom Alexander och sen även David och gjorde oss sällskap. Det diskuterades framtida klädkollektioner. Pärleros clothing eller varför inte Daff clothing? Håll det på minnet!

Därefter åkte jag och Alex hem till honom och på vägen diskuterade vi det skede jag befinner mig i nu; den närmsta framtiden och diverse val jag har framför mig. Tänk att nästan 6 års åldersskillnad kan vara så märkbar ibland (fast samtidigt, underbart nog, inte märkas alls ibland).. Det är därför jag föredrar att umgås med personer som är äldre än mig. Man har så mycket att lära och det finns så många goda råd att få och använda i praktiken innan tiden rinner ifrån en.

Eftersom det var så dåligt väder tidigt imorse låg vi kvar i sängen och bara myste och åt frukost. Sedan var det dags för ett par timmars lektion med min elev. Idag är nog den enda dagen innan jag sticker som jag bara kan ta det lugnt och få tillbaka alla krafter. Imorgon blir det förresten grym utgång med min älskling :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag är en ny läsare här och tänkte bara fråga vem Alex är :)? din pojkvän?



Ha en bra dag och din blogg är grym:)

2009-07-07 @ 15:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0