No alcohol, please!

Hej hopp!

Jag sov hos Alexander inatt. Igår kväll lagade han världens godaste kyckling med en massa sallad och olika grönsaker till. Jag hjälpte till med att skära grönsakerna.. :) En vacker dag ska jag bli lika duktig på att laga mat, hihi. Hur som helst var det verkligen hur gott som helst. Vi tittade sedan på ett dansprogram ett tag och en våg sköljde över mig hur mycket jag saknar dansen. Hade varit grymt att åka på ett dansläger i sommar, men det har jag inte anmält mig till. Buhu..

Imorse var jag och hade en lektion med min matte-elev som gör sådana stora framsteg! Därefter blev det en lunch, en promenad hem samt så har jag tagit en powernap hemma då det inte blev så mycket sömn för min och Alex del inatt.

Ikväll är det Carros modevisning på Laroy som gäller. Först har jag pratat med Alex om att följa med honom och Råland när de ska sjunga karaoke och därefter drar vi vidare till Laroy en sväng. Eller så möter jag alla mina tjejer som ska till Laroy innan istället.

Hur som helst blir det en lugn och snabb visit på Laroy. För er som undrar dricker jag inte längre alkohol. Jag vet inte när jag kommer börja göra det igen. Kanske om en vecka, om en månad eller om väldigt länge.. Men faktum är att jag får kväljningar och magen vänds nästan ut och in såfort jag känner lukten, varför vet jag inte. Att dricka en klunk klarar jag nätt och jämnt. Jag beställer istället in en kall Loka vilket passar så mycket bättre i den här värmen!

Nu ska jag ut och springa, sedan titta på SATC och äta något gott innan jag smått ska börja förbereda mig inför kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0