Naturligt är finast!

Eller..?



Hur som helst har jag nu en helt och hållet osminkad visningsbild för mina 1373 vänner på facebook. Som en förespråkare för naturlighet (well det finns undantag..) hoppas jag att fler väljer att följa mitt upptåg mot allt fejk. Och det gäller både killar och tjejer. I nuläget blir jag inte längre förvånad när en kille kan mer om olika foundations än mig. Hur som haver är det nog ingen höjdare att ta hem vad man tror är en riktig puma kvart i fyra från white room och på morgonen vakna upp med någon som får farmor Annie att framstå som attraktiv. Nej falsk marknadsföring är ingen höjdare alls..

Fuck allt prat om ytlighet,. Allt jag ville var att få en anledning att lägga upp min nuvarande visningsbild som jag har på facebook för er bloggläsare som inte ser min fantastiska facebooksida dag efter dag. Att den dessutom är osminkad gör ju saken lite bättre.

Nu sådär klockan tre på natten då jag för övrigt undrar vad fan jag gör vaken funderar jag på vart Ebba tog vägen? Det är by the way komiskt det här med ens närmsta tjejkompisar. Jag har relationer med både Ebba och Carro som om vi vore tillsammans. Ebba och jag sover alltid enormt kärleksfullt tillsammans. Skedar gör vi alltid; jag liggandes på hennes arm. Ibland vaknar jag upp på natten av att hon ömt pussar på mig. Det är nog få tillfällen som känns så trygga. Tur att hon har sitt långa hår så att jag inte glömmer bort vart jag ska hålla händerna..

Sen så har vi min och Carros relation som praktiskt taget är ett utmärkt öppet förhållande (för en av oss i alla fall) då vi har en deal om att Carro får röka om jag får träffa andra vid sidan om. Lite internt nu men det var väl en rätt okej deal ändå?

Apropå tjejkompisar, imorgon är vi ett stooort tjejgäng som ska göra Stockholms gator osäkra. Jag är så taggad så att jag vet inte vad. Det måste vara därför jag inte har somnat än. Vet ni en sak, jag är så taggad att jag redan nu har bestämt vad jag ska ha på mig. Ett helt dygn innan. Den är inte dålig minsann.

Kommentarer
Postat av: Bella

Ska bli riktigt kul ikväll hjärtat!

2009-07-29 @ 09:43:03
Postat av: Veronicaaa

du är jättesöt utan smink ju :) smink tar man ju bara för att fräscha upp sig, man ska ju fortfarande se naturlig ut! :)

2009-07-29 @ 12:06:04
URL: http://veronicaberggren.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ha så skoj ikväll gumman.. kanske ses i vimlet ;)

2009-07-29 @ 15:56:47
URL: http://finest.se/emelieb
Postat av: Anonym

hade jag haft din hy hade jag ALDRIG gått med smink. men vissa har det bra som sagt.

2009-07-29 @ 21:06:37
Postat av: Anonym

klart man är snyggare med smink, det är ju hela poängen med smink......

2009-07-30 @ 22:00:03
Postat av: Anonym

Fattar inge en mening i detta inlägg... nämligen denna:



"Tur att hon har sitt långa hår så att jag inte glömmer bort vart jag ska hålla händerna.."vad menar du ? rörigt när man inte fattar så ville fråga =) hoppas du svara

2009-07-31 @ 17:30:40
Postat av: Mandy

Anonym: Det hela var bara ett litet skämt.. I och med att vi ligger som jag brukar sova med killar så kan det hända att man glömmer av sig ibland och sexar till det lite för att man för en sekund tror att man ligger bredvid en kille. Men eftersom ebba har sitt långa hår (= jag ligger bredvid en tjej) så behöver sådana misstag inte ske ;)

2009-08-01 @ 04:11:25
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0