High on life

Utgången med Carro i onsdags var riktigt lyckad och trevlig. Mysigt att träffa min kära bror Sebastian på Larran också. Syskonutgångarna är bäst! Fick för övrigt en fråga från en läsare om jag aldrig har druckit och varför jag inte dricker. Faktum är att jag nog har druckit för mycket veckan kring midsommar och därav kan jag inte dricka någonting alls nu, och värt att veta då är att jag klarar alkohol i skrämmande stora mängder i förhållande till min vikt. I dagsläget får jag praktiskt taget kväljningar av lukten av alkohol. Inte ens ett glas rosé i solen funkar. Men det är bra, bikinisäsong nu och det hör inte ihop med hög konsumtion av alkohol.



En massa träning är det nu dag efter dag och jag har nog aldrig mått så bra. Såfort jag duschat efter ett träningspass vill jag ge mig ut på en springrunda. Energin tar liksom aldrig slut. Lovely! Nu har jag varit ute med Jing i det fina vädret. Länge sen jag träffade henne. Extra glad är jag för tillfället också då mina föräldrar berättade att vi ska åka till Italien i höst då det inte blir något Italien i sommar. Fast om det blir som jag vill drar jag till Italien ett tag i sommar också. Mitt andra hem.




Nu ska jag fortsätta med packningen, gå ut på en långpromenad (nej, jag får helt enkelt inte nog!) och ikväll ska jag sitta på Filippas balkong och avnjuta en god middag och ett glas vin. Cola någon? By the way skrev hon och frågade om min bh-storlek.. Är det bara jag som förstår vad det betyder? iiih! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0