Grym utgång!

Igår var vi totalt 7 tjejer som höll ihop hela kvällen. Vi startade kvällen på Isabellas innegård med en massa vin och musik. Sedan begav vi oss alla i high heels till Utecompagniet där jag även träffade min kära bror. Sedan gick vi förbi Solli där vakten var stenhård mot lille mig och tyckte att en liten 18-åring minsann inte skulle komma in. Löjligt när de andra tjejerna var 20, någon 19.. Hur som helst drog vi då som planerat till Laroy där det var massor med bekanta. Alla tyckte att jag var så brun att jag såg utländsk ut, love it. Men Jesper skulle hävda att han var brunare, eeh trooooligt! Haha :) Hur som helst gjorde vi sedan en avstickare som kan få vara intern för oss girls. Därefter blev det till sist white room. Bästa White room :) Min fina vän Frank fotade på både Laroy och White så igår blev det en del bilder tagna..

 

 

Kommentarer
Postat av: Juliiah

Skulle bli döglad om ni kikade in & kanske tom. lämnade en kommentar. Kolla på klippet om djurplågeri (inget för de känsliga dock) / kram kram kram Juliiaah

www.juliiabrandt.blogg.se

www.juliiabrandt.blogg.se

www.juliiabrandt.blogg.se

2009-07-30 @ 15:47:41
URL: http://juliiabrandt.blogg.se/
Postat av: Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Hej! Gillar du att läsa om hälsa, välmående, nyttig kost, träning och skönhetsvård/smink? Då måste du bara kika in på min hälsoblogg och se vad du tycker om den!



Tycker du att jag stör med reklamen för min blogg, så ska du veta om att om du skriver i min blogg kommer du få en mer riktig kommentar sedan, för jag svarar på alla kommentarer jag får!



Kram Hälsogudinnan

2009-07-30 @ 17:06:33
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/
Postat av: karolina

kul med utgång :) lite dans :)

2009-07-30 @ 19:49:13
URL: http://creativestudio.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra blogg hörru:D..själv har vi precis börjat bloggat:P http://dollhouse.devote.se är våran..lite kul att vi delar blogg,blir verkligen flera olika personligheter i bloggen:)



/Vendela och Johanna

2009-07-30 @ 22:36:20
Postat av: Bella

Haha jodå det blev endel bilder ;)

2009-07-31 @ 11:44:53
Postat av: Leia

Så söta bilder i headern =)

2009-07-31 @ 11:45:06
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0