Fått ett riktigt roligt erbjudande!

Hello babes!..

Jag har fått en väldigt rolig förfrågan om att sticka ner till Turkiet med Tove och 5 andra tjejer nu den 30e juli och jobba på ett event för bacardi. Vi ska festa med gästerna och artisterna och göra reklam för bacardi på ett beach party på söndag den första augusti. Kraven på oss tjejer är enligt han som jobbar för eventbolaget att paparazzifotograferna på stranden ska få ta bilder på oss när vi hänger på stranden och vi kommer att bära bacardi bikinisar då eventet äger rum. Och MTV kommer att göra en gruppintervju med oss tjejer, riktigt kul.

Först frågade en bekant Tove om jag ville ställa upp och därefter hörde Orlando som jobbar på det stora eventbolaget av sig och som kontinuerligt gör liknande saker världen över med artister som pussycat dolls..

Jag är alltid lite småskeptisk mot sådant här och man vet aldrig hur uppstyrt och seriöst det är. Men efter närmare eftertanke låter det sjukt kul och jag som är så spontan, är fri som en fågel och ledig skulle bara vilja sticka iväg på en sån sjuk grej och leva lite. Det är nu i livet man kan göra sånt. Dessutom har jag läst igenom alla mail och vad som förväntas och inte förväntas av oss tjejer, att det finns en person som hela tiden kommer att ta hand om oss.. det låter i alla fall rätt tryggt. Samt att det är så stora företag det handlar om som har sitt rykte att tänka på. Sedan är flyg, boende, mat.. ja allt är ordnat. Jag behöver bara dyka upp på flygplatsen i princip.

Tjejerna som ska med verkar sjukt sköna. Vilket team vi skulle bli alltså. Dags att jag bestämmer mig för hur jag vill göra .. Det här går egentligen emot alla mina principer och vad jag lärt mig i min uppfostran om vad man inte ska följa med på, men jag vill leva och ta vara på min tid jag har nu av fullkomlig frihet. Nåväl, ni lär ju märka vad jag bestämmer mig för.

Kommentarer
Postat av: Signe

Oj, kan tänka mig vad Sebbe och Jocke skulle tycka om den idén.



Fast jag kan faktiskt tipsa om Turkiet, har varit där och det är jättefint! Och varmt! =) Och väldigt västerländskt på semesterorterna dessutom.



Passa på att fånga alla äventyr du kan Amanda! =)

2009-07-29 @ 11:15:37
URL: http://solarflare.blogg.se/
Postat av: Sara

ÅÅh skitsnyggt linne!! Vart kommer det ifrån? :)

2009-07-31 @ 12:25:25
Postat av: Anonym

oj, trodde verkligen inte du var typen som skulle göra en sån grej. Och Turkiet av alla ställen.

2009-08-01 @ 00:47:05
Postat av: Mandy

Sara: Köpt i Palma :)



Anonym: Det är just därför jag bara ville sticka iväg och göra en sådan grej - just för att det är något "ordentliga Amanda" aldrig skulle göra. Men som du ser i Milano-inlägget åker jag till underbara Italien istället. Much better.

2009-08-01 @ 04:13:11
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0