Tillbaka med en massa smaskigheter!

Dags att komma tillbaka nu Mandy?

Sådär mina vänner. Då till allt som ni har väntat på. Alla nyårsbilder kommer i nästa inlägg. Men jag håller med alla andra som var på Victoria att det var ett magiskt nyårsfirande. Middagen med det trevliga sällskapet och den goda maten gav kvällen en riktigt bra start. Det var trevlig stämning, alla dansade och var glada. Jag själv stod en hel del bakom djbåset där det spelades riktigt dansvänlig musik. Men för att inte ge en förskönad bild av verkligheten gjorde jag misstaget att dricka alldeles för mycket. Det blev champagne och shottar i mängder, men så länge man står på båda fötterna och inte skämmer ut sig mer än att man just fått lite för mycket av det goda är det ingen big deal. Men mina räddare som hjälpte mig under kvällen vet vilka dem är och jag är dem evigt tacksam. Man blir inte riktigt lika snabbtänkt med all alkohol i kroppen, så att säga. Som jag brukar hjälpa andra under dessa omständigheter vill jag givetvis själv bli omhändertagen, och det blev jag. Sedan att det finns så många grabbar som ser att man druckit alldeles för mycket, men ändå kommer fram med ett fat med 20 shottar eller en champagneflaska för att försöka sig på något är så tråkigt att erfara.

Vi drog i alla fall på efterfest och sedan fick jag skjuts av en väns mycket trevliga föräldrar till Filippa som väntade vid Fridhemsplan. I alla fall var vi hemma vid fem och då satte vi in Dirty Dancing men somnade på en gång.

Dagen därpå mådde jag sämre än vad jag någonsin gjort efter en utgång. Jag kan inte spy för er som är intresserade, och då går man med all alkohol utan att få ut den på ett egentligen ganska smidigt sätt. Det är ingen trevlig känsla att fortfarande vara full när man vaknar. Och då hade ändå alla snälla killar under kvällen (och självklart mina tjejkompisar) tvingat i mig en liter vatten innan hemgång.

Efter en snabb visit hemma för att duscha och sova ett par timmar åkte jag sedan tillbaka till Filippa. Vi tog en promenad då vi båda började må lite bättre och köpte riktigt god kinamat, coca cola och godis. Sedan tittade vi såklart på VSFS som jag för övrigt var lite besviken på. Det var ingen mäktig musik men tjejerna såg såklart bättre ut än någonsin. Därefter satte vi in Sex and the city filmen och vid midnatt åkte jag hem.

Idag ska jag börja ta tag i lite skolarbeten och sedan blir det middag med Anna. Jag kommer nog inte dricka på ett väldigt bra tag. Men hälften av de gånger jag gått ut har jag druckit i genomsnitt en drink, och därmed varit så gott som nykter. Jag har roligt som nykter, dansar bättre som nykter och ser framför allt så mycket bättre ut som nykter. Bilderna från nyår känns dräggiga och vi alla släppte nog en del på kontrollen. Men det tror jag också behövs ibland. Bara få känna att man faktiskt kan släppa på kontrollen och att man ändå klarar sig.


Kommentarer
Postat av: rebecca

hejsan, vilken fin klänning! vart är den ifrån,KISSES/ Rebecca

2009-01-02 @ 17:55:47
URL: http://beksson.blogg.se/
Postat av: mimmi

vadå kan inte spy? det måste väl ändå alla kunna, eller..? (låter iof skönt att inte kunna tycker jag! men lite skumt..?) kram



ps: din blogg är jättegullig!

2009-01-04 @ 11:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0