Time to sleep!

Nu är det dags att sova. Imorgon sätter skolan igång med dunder och brak. Först ut är 75 minuter i matematik C. Tänka sig, det finns nog inget bättre sätt att starta en ny termin i skolan på. Nu har jag i alla fall precis tagit en lång dusch och suttit och pratat sommarresor med mamma. Jag hoppas att jag får tid till en resa innan sommaren, men man vet aldrig med skolan. Det är ingen hit att åka iväg då man har plugg upp till öronen. Det vet jag som hade pojkvännen i Milano i ett halvår.

Imorgon slutar jag visserligen redan runt ett. Jag som inte är van vid halvdagar finner det enormt behagligt. Någon sådan dag kommer jag inte ha då vårterminen drar igång vilket är synd. Jag menar, slutar man ett har man sedan större delen av dagen fri. I dagsläget innebär det tid till att vila och försöka bli frisk. Plugga givetvis, men det visste ni redan.

Nu ska jag äntligen få sova. Tröttheten har varit påtaglig sedan flera timmar tillbaka, men rädslan av att ligga natten innan skolstart och inte kunna somna fick mig att vänta ett par timmar. Risken med att gå och lägga sig runt åtta är ju faktiskt att man vaknar runt elva, tolv och är helt pigg. Ingen hit då man ska upp halv sju dagen efter.

Godnatt. Imorgon får ni se lite nya bilder. Jag tänkte fotografera lite av de kläder som jag fick i julklapp.

Kommentarer
Postat av: Alisa

vinn 1000kr på min blogg!

2009-01-08 @ 01:48:12
URL: http://missalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0