Sjuk, men still going strong.

                                                                    Usch usch sliten är bara förnamnet. I väntan på pappa som skall komma hem med kinamaten klickar jag mig in på diverse bloggar. Jag lämnar en kommentar här och där för att få lite nya läsare till min fantastiska blogg. Inte kan jag låta så många människor gå miste om en godbit likt denna.

Bion med Fredrik är för övrigt inställd. Dels för att jag inte kan ta mig ur soffan utan att vekt falla tillbaka igen, och dels för att smittorisken is way too big. Istället blir det Carrie och tjejerna som får hålla mig sällskap ikväll igen. Men jag klagar inte. När skolan sätter igång får jag ingen tid över för något så oväsentligt som TVn. Jag får passa på nu helt enkelt.

Annars ligger jag och tittar på Bring it on 2. Den är så mycket bättre än ettan, kanske tack vare den übersöta och charmiga tjejen som har huvudrollen. En ganska otrevlig biverkning av filmen är dock att jag vill börja med cheerleading igen vilket gör det jobbigt för mig då jag knappt hinner med den innehållsrika fritid jag redan har.

Kommentarer
Postat av: Sanna

fin bild

2009-01-04 @ 17:48:34
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Evelina

åh vilken sommrig header :D

2009-01-04 @ 19:47:57
URL: http://glamourforeve.blogg.se/
Postat av: Emelie

Bra blogg! Kolla in min!

2009-01-04 @ 21:52:23
URL: http://carambole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0