Överenergisk

Klockan är tio och jag kan verkligen inte sitta still. Kroppen tror att den ska iväg på dansträning och likaså psyket. Innan jag hoppar in i duschen ska jag göra lite styrkeövningar inför idrottslektionen som jag ska hålla i skolan om ett par veckor. Ska jag drilla mina kära skolkompisar kan det vara bra att jag klarar mina hårda övningar själv också. Vad var det de sa sist nu igen? Att jag såg ut som Satan själv då jag tvingade dem att göra styrkeövningarna med mig, om jag inte minns fel.

Imorgon har jag några lektioner på morgonen och förmiddagen. Sedan blir det lunch och idrottsplanering med en vän. Därefter har jag dansträning på Jarlaplan vilket jag ser fram emot mest av allt. Vi ska börja dansa modernt vilket är en av mina favoritstilar. 

Nåväl. Innan jag går och lägger mig ska jag försöka skriva några rader till diverse hästbilder till min kommande bok. Jag blir alltid lika nostalgisk när jag ser tillbaka på bilderna som har tagits från dagen jag började rida, tills nu. Egentligen skulle jag bara vilja låta bilderna tala för sig själva - för det kan de verkligen. Bilderna är i sig väldigt berättande och innehållande så starka känslor. Dock ska en enkel text förtydliga det som bilderna försöker berätta. Barn är målgruppen och då kan det behövas.

Kram från en överenergisk bloggerska!

Kommentarer
Postat av: jo

så härligt att du har börjat blogga igen!

2009-01-21 @ 23:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0