Mjukisdressar, deadline och språk!

Har jag inte en stor halsduk och en mysig kofta på mig, föredrar jag alla mina olika mjukisdressar när jag är sjuk. Denna sitter väldigt bra och jag älskar färgen. Dock känner jag mig inte lika hurtig och munter för tillfället som jag var då bilden togs. Men dressen är densamma i varje fall.

Jag har deadline på en tyskauppgift innan midnatt, så det är vad jag ägnar mig åt just nu. Så fort jag är klar ska jag hälla upp ett glas cola, poppa popcorn och titta på SATC! Första lektionen imorgon är en danslektion som jag tänkte vara med på.. (ni vet hur jag är med träning trots sjukdom). Träningen på Kühlers på kvällen känns dock lite väl riskfyllt då nivån och ansträngningen konditions- och styrkemässigt är betydligt mer omfattande.

Annars fortsätter jag att varva pluggandet med mail från er läsare. Det är så kul att få lite mer privat kontakt med er. Var dock inte rädda för att skriva era frågor i kommentarsfältet här på bloggen också (de som inte känns för privata) eftersom att det ofta är samma frågor från många läsare som jag får svara på. Har ni någon fråga till mig kan ni räkna med att minst fem stycken andra sitter med samma fråga.

Nu ska jag fortsätta plugga. Jag älskar språk och någon gång kanske jag kan lägga upp en videoblogg när jag pratar tyska med er. Det är ett mycket charmigt språk. Det gulligaste är när små barn pratar på i ett himla tempo på tyska. Men italienskan står mig fortfarande närmast om hjärtat. Snart, snart, kan jag prata flytande.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hur klarar du av dina dagar med sådan bravur när du är vaken så sent (efter midnatt)? Jag beundrar dig!

2009-01-26 @ 20:57:03
Postat av: Anna

Vad hände mellan dig och ditt ex? På vilket sätt behandlade han dig dåligt?

2009-01-26 @ 21:54:06
Postat av: NIKI

härlig mjukisdress

2009-01-26 @ 21:58:50
URL: http://niczue.blogg.se/
Postat av: saraa

boken du skriver kommer den säljas i affären? kan du berätta lite kortfattat om den :)

2009-01-26 @ 22:26:23
Postat av: Mandy

Ida: Bra fråga.. jag är uppe sent för att jag inte hinner sova känns det som. en på något konstigt sätt gör min vilja att jag klarar det :)



Anna: Det blev en rejäl kulturkrock där kontrollbehovet och svartsjukan tog överhand. Sedan hade han en strategi att om jag hade noll självförtroende så skulle jag inte våga ha kontakt med andra killar för att jag skulle inte tro tillräckligt på mig själv. Och om en kille försöker trycka ner dig är det bara att dra, vilket jag gjorde.



Niki: Visst är den :)



Saraa: Om allt vill sig väl, så ja. Och det kommer inte bara vara i Sverige =) Ni har väl sett de andra Amanda-böckerna?! Finns att köpa i butik eller låna på bibliotek!

2009-01-26 @ 23:24:13
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

så några av dina böcker är redan ute?:D vaaa

2009-01-27 @ 18:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0