Lyckopiller

Nyligen hemkommen från ridningen och hela jag är som ett enda stort lyckopiller. Jag försöker få tag i stallet för att skriva upp mig så att jag kan rida imorgon också efter min danslektion. Vilka förbaskat bra dagar jag har! En massa härlig dans och ridning. Det kan inte bli bättre. Jag skulle aldrig kunna tänka mig dagar utan någon form av fysisk aktivitet. Hela jag skulle gå under. Kroppen också onekligen..



I alla fall ska vi alldeles snart äta tacos här hemma med en god kladdkaka till efterätt. Lite typisk vardagsmat sådär, men ack så gott. Sedan blir det matematik, projekt A och Top Model. Kroppen måste ju få lite tid för återhämtning också.

Satans roligt är det att alla läsare hittat tillbaka hit trots min lilla paus. Tänka sig, ni har varit ett par hundra läsare som troget gått in här varje dag i hopp om att jag skrivit något nytt. De dagar det inte har funnits något inlägg har ni istället mailat mig. Ja, vad ska man säga. Jag kunde helt enkelt inte vara utan min kära blogg och dess läsare.

Nu väntar middag. På återseende mina kära.

Kommentarer
Postat av: EllaMarie, 15 år och gravid.

fascinerande på ett bra eller dåligt sätt?



Kram.

2009-01-21 @ 21:18:14
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: Anonym

klart man gått in varje dag och kollat, din blogg är ju i särklass den bästa :)

2009-01-21 @ 22:34:31
Postat av: Dress Like a Princess

Vad söt du är!

2009-01-24 @ 10:20:48
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0