Kvällsdansträningar uppskattas!

Nu är jag hemma igen från kvällsträningen! Innan träningen, och efter allt matteplugg, låg jag i soffan och tittade på Sex and the city och kände mig riktigt hängig. Jag förstod inte ens hur jag skulle ha ork att resa mig från soffan. Sedan innan jag stängde av datorn satte jag på lite dansvänlig musik och innan jag visste ordet av det satte jag på mig de små shortsen och dansade runt i rummet. Det krävs mycket för att jag inte ska dansa. Det är en slutsats som jag kan dra med jämna mellanrum.

Nej nu ska jag titta på Top model som jag missade eftersom att jag var på dansträning då det gick och äta något gott till. Sedan är det bums i säng för imorgon väntar en ny dag i skolan, förmodligen full av överraskningar.. eller något. Och sedan ska jag göra bland det bästa jag vet: rida rida rida! När jag hette det på msn häromdagen fick jag bara en massa snuskiga svar tillbaka - både från tjejer och killar bör tilläggas. Okej att rida kan låta lite kinky, men loggar jag in med en bild på mig i en ridhjälm och heter att jag älskar att rida så säger det mer om personen som kommenterar än vad det gör om mig. Så det så!

Kommentarer
Postat av: Klara

Heej mandy :) Du som alltid har snygga jeans, vad tycker du jag ska köpa för jeans och vart ska jag hitta dom? :) G- star kanske? ;) Du har en super bra blogg btw. Kramar

2009-01-28 @ 12:54:07
Postat av: Anonym

http://tavlingsdags.blogg.se/2009/january/snabbis-tavling.html#comment



DEN FÖRSTA SOM TÄVLAR I DENNA TÄVLING VINNER ETT PRESENTKORT VÄRDE 400:- (JAG KOLLAR MINST VARJE TIMME OCH UPPDATERAR NÄR NÅGON HAR TÄVLAT)



SÅ TÄÄVLA VETTJA! :)

2009-01-28 @ 15:23:03
Postat av: Emelie

Haha ja, det låter rätt så kinky asså!

2009-01-28 @ 21:16:42
URL: http://emelieochjessica.blogg.se/
Postat av: Mandy

Klara: Hej! Vad roligt att du tycker det :) Jag fick ett par G-star på min födelsedag som det finns bild på här i bloggen. De är ljusa med fickor på rumpan och de älskar jag! De finns fortfarande ute i butik. Annars är Tiger, Miss Sixty, Acne och även Dr Denim bra jeans beroende på vad du är ute efter. Kom in till Salt när jag jobbar vettja (om du har möjlighet) så kan jag hjälpa dig! ;D

2009-01-29 @ 16:03:51
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0