Jag vägrar vara sjuk.

Igårkväll stängde jag av datorn vid tio, innan jag somnade såg jag ett avsnitt av SATC i hopp om att vakna piggare idag. Något gick dock väldigt fel eftersom att jag nu har vaknat och är dundersjuk - igen. Som alltid när jag är sjuk mår jag som sämst på morgonen så jag utesluter inte någon av mina planer ännu. Dock kan jag överhuvudtaget inte svälja på grund av den uppsvullna halsen, förkylningen har gjort sig påmind igen (big time) och huvudet känns som om det ska sprängas.

Jag ska i alla fall gå på mina teoretiska lektioner idag. Det vill säga religion B och general science. Därefter har jag egentligen idrott i form av skridskoåkning men det vore att utmana ödet för min del. Mor min tror att jag behöver penicillin, vilket inger väldigt lite hopp då hon inte är någon förespråkare av penicillin överhuvudtaget. Faktum är att jag varken kan eller vill strunta i mina träningar. Det ligger mer bakom det än att jag mår dåligt om jag inte tränar. Jag lämnar det där.

Nu ska jag sätta på mig en stor varm halsduk och en mysig kofta och dricka en kopp te.

Vi hörs när jag kommer hem igen mina fina.

Kommentarer
Postat av: Gynning

Trevlig helg! Kram

2009-01-23 @ 12:37:46
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: fia

du borde verkligen käka lite vitaminer eller nått för du är ju i princip sjuk varannan vecka. måste vara jobbigt stackare! ta hand om dig

2009-01-23 @ 17:13:22
Postat av: Mandy

Problemet ligger inte där Fia. Jag äter nog mer vitaminer än de flesta andra. Dock är jag aldrig hemma och vilar när jag är sjuk, utan jag tränar alltid och går alltid till skolan trots sjukdom. Då får jag också räkna med en långvarig process där infektionen sitter i och att jag mår lite bättre vissa dagar och sämre andra.



Tack =)

2009-01-23 @ 18:51:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

men vem gör inte det? går i skolan och tränar fast man är sjuk alltså? jag är sjuk kanske en gång per halvår max men stannar inte hemma när jag är det... du är sjuk mer tid än du är frisk, kanske är nånting att kolla upp?

2009-01-24 @ 11:48:32
Postat av: Mandy

Sötnöt läs din kommentar en gång till vettja. Du skriver ju själv att jag är sjuk oftare än jag är frisk (?) Då är det väl ganska självklart att jag då måste gå på alla träningar, gå till skolan etc. eftersom att jag annars skulle missa alldeles för mycket. För övrigt är det alltid lika roligt när ni läsare tror er veta så mycket :) Skaffa en egen blogg och skriv om ditt sunda liv. Jag länkar dig sen, promise!

2009-01-26 @ 14:04:00
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0