Godmorgon!

På tisdagar väntar en liten sovmorgon om man inte har prov på test hour. Jag känner mig utvilad och förkylningen känns bättre. Jag tar bättringen som en pik i och med att jag låg hemma och vilade igår, utan träning och utan vidare ansträngning och poff så mår jag bättre idag. Skulle jag ligga hemma och vila idag skulle jag må ännu bättre imorgon. Enkel matematik. Men jag kan inte vara hemma från skolan idag, jag kan inte strunta i träningarna. Däremot så ska jag ta det lugnt och klä mig varmt. En powernap efter skolan får mig säkert att bli lite bättre igen.

Igår kväll låg jag och pratade med A i ett par timmar säkert. Jag fick lyssna på en av mina favoritlåtar spelandes på gitarr och höra och se (!) på lite galenskaper. En dag ska jag lägga upp det här, så får ni se själva. Jag älskar för övrigt när människor bjuder på sig själva, finns inget bättre än det. Sedan poppade jag i alla fall popcorn och tittade på Sex and the city innan läggdags.

Nu väntar frukost och därefter en danslektion!


Kommentarer
Postat av: Liindaaah :D

Jättefin blogg :D

2009-01-27 @ 13:27:16
URL: http://misspeerfect.devote.se
Postat av: SEX AND THE CITTY

Skulle någon spela gitarr för mig skulle jag nog börja skratta :P Har fått för mig att sånt är sjukt irriterande. Haha. Men sött om man gillar det, säkerligen.

2009-01-27 @ 14:02:32
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: Mandy

Linda: Tack =)



Citty: Haha det skulle nog flera av mina kompisar säga också. Men är man tjejen som i tidig ålder föll för pojkband och allt därtill är gitarrspelande killar ett säkert kort (;

2009-01-27 @ 15:22:13
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0