Godmorgon bloggen!

Hej alla mina läsare! (Och välkomna alla nya läsare..)

Har ni sovit gott? Själv vaknade jag av att jag mår mycket bättre idag. Smärtorna i halsen är nästan helt borta, och det måste ha berott på allt vatten som jag drack igår. ..Samt att jag stannade hemma såklart.

Jag vågar dock inte gå ut nu på dagen och riskera att bli värre igen. Jag hade trots allt feber igårkväll. Jag har världens sug efter att gå ut i det fina vädret och promenera, en riktigt alert powerwalk med tjejlåtar spelandes i öronen. Men det vore en dödssynd. Jag skulle förmodligen hinna bli sjukare igen innan jag hunnit blinka.

Jag försökte blogga igår kväll om vilken helt underbart skön kväll jag hade. Mamma hade dukat upp ett helt bord framför TVn med godsaker så som ost och kex, en massa olika grönsaker att doppa i min favoritdip, chips, choklad, dumleklubbor och självklart det bästa då man är uttorkad - vatten.

Vi tittade tillsammans på Sex and the city, och bara njöt av att vara tillsammans. Jag blev såklart uppdaterad av mina vänner som var ute, men ångesten av att stanna hemma var som bortblåst i samband med att jag lade mig tillrätta i soffan och åt min första gurkstav.

Jag har fått en last för kinamat. Jag vill äta det hela tiden, och när jag inte äter det så tänker jag på det... eller drömmer om det när jag sover. Att jag sett så mycket tjejfilmer den senaste tiden där de äter det från en sådan där box i kartong gör inte saken bättre. Det ser ju dessutom så himla gott ut!

Med andra ord vet ni nu vad jag ska äta idag, för den intresserade.

Ikväll tror jag nog att en pöjk vill ta med mig ut på bio. Det låter trevligt. Vad vi skall se vet jag ännu inte. Men skräckfilm var tydligen helt uteslutet.. Kanske kikar vi förbi Café Opera efteråt. Det vore också trevligt. Det första jag tänkte på var dock.. vem har kläder som skall passa både på en biograf där det är allt annat än premiär, samt en utekväll på Cafe Opera? Nåja, jag får fråga mamma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad söt du är!

2009-01-04 @ 13:58:58
Postat av: Harry

verkar som att hela befolkningen gått å blitt sjuka...visst är det trist :(

jag lever på alvedon och hostmedicin ;P



nice blogg iaf :)

2009-01-04 @ 14:03:47
URL: http://saandis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha high hells och lackleggings as snyggt!

2009-01-04 @ 14:27:05
Postat av: melisa

GISSA VEM BLOGGAREN/BLOGGERSKAN ÄR!



http://baramelisa.blogg.se

2009-01-04 @ 14:30:40
URL: http://baramelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0