Fredag

                                                                    Skoldagen idag har varit bra. Jag fick tillbaka mitt prov i naturkunskap som jag var väldigt nöjd med. På idrotten fick jag dessvärre titta på då jag har blivit sämre igen. Jag hatar att titta på då andra tränar. Trots att jag själv tränar i stort sett varje dag så känner jag mig lat i närvaron av andra som tränar då jag inte kan. När ska denna dunderförkylning försvinna egentligen? Nåja. Detta bidrog till att jag fick åka hem direkt efter skolan. Nu sitter jag här uppkurad i soffan och tänkte tillfredsställa era behov så gott det går. Uppdatering med bilder och annat roligt vet jag att ni tycker om.

Annars har jag som ni vet lovat mami att vara hemma ikväll. Hon köpte till och med ett par stövlar till mig för att jag skulle stanna hemma. Hoppas att jag får en skogalen dotter en vacker dag så vet jag vilka mutor som fungerar. När hon åker hem från jobbet lovade hon att köpa med mitt favoritgodis och popcorn. Det ska faktiskt bli skönt med en hemmakväll. Jag vill bara bli frisk nu!

Nu ska jag sminka av mig och sätta på mig en av mina mjukisdressar. Jag ska även lägga in en bättre bild på dagens outfit. Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Anonym

sååå söt mössa

2009-01-10 @ 00:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0