Från och med imorgon återgår bloggen till det normala!

Jag försöker ignorera det faktum att jag förmodligen inte kommer att vara frisk imorgon vilket jag har räknat med. Ni läsare från skolan får helt enkelt hålla er borta från mig så att ni slipper bli sjuka såhär inför den förmodligen viktigaste terminen. För inte missar man första dagen i skolan. Det är en dödssynd, eller något.

En av alla positiva saker som sker i samband med att vardagen drar igång är att bloggen blir betydligt rikare på bilder. Jag ska bli duktig på att ta en bild innan eller efter skolan, så slipper vi alla dessa gamla bilder som ni trogna läsare har sett både två och tre gånger.

Jag tänker ofta att äsch vad gör det att jag visar den här bilden för sjuttioelfte gången, det finns alltid en hel del nya läsare som hittar till bloggen och de har ju garanterat inte sett bilden. Men det är ju ni trogna läsare som har följt med enda från starten som jag skall fortsätta tillfredsställa. Det är ofta ni som kommer med stöttande kommentarer eller mail med en massa frågor. Det är er jag har i tankarna varje gång jag bloggar. Det är era behov jag vill tillfredsställa genom att skriva om sådant som jag brinner för, eller i alla fall är intresserad av. Alla nya läsare stannar om denna bloggtaktik faller dem i smaken. För det är detta jag är bäst på att göra.

Så alla läsare där ute, gamla som nya, bara för att jag börjar skolan imorgon och pluggar bakdelen av mig för att uppnå de betyg jag vill ha betyder inte det en sämre blogg. Utan se det istället - i kontrast till partyprinsessan som sover till tre varje dag att jag nu återgår till mitt vanliga jag: en mer skolpratande, engagerad, ambitiös, fokuserad och målmedveten bloggerska, men med en massa nya bilder som krydda på det.


Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Vad söt du är gumman :)

2009-01-07 @ 18:25:30
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: moa

jaa, kul med bilder, det ser jag fram emot, för bara ÄLSKAR din stil tjejen:* <3

2009-01-08 @ 00:10:48
Postat av: Anonym

Vart har du köpt skorna?? :O

2009-01-08 @ 13:36:56
Postat av: Anonym

vad har du köpt tröjan du har på dig och vad kostar den?:) skit sweet

2009-01-08 @ 15:43:13
Postat av: Mandy

Dress Like a princess: Tack :)



Moa: Vad roligt, det gör jag också!



Anonym 1: Skorna är från Berlin.



Anonym 2: Den köpte jag på H&M för länge sedan.. Priset minns jag dessvärre inte. Tack =)

2009-01-08 @ 17:46:01
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Jättesöt tröja! :)

2009-01-08 @ 21:37:07
URL: http://stephanieharvey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0