Förhållanden är bra, men inte sista terminen i skolan.

 

Att känna sig genuint lycklig är något som uppskattas otroligt i mitt liv. Just nu känns det som att allt går smärtfritt och precis som jag vill i mitt liv. Jag är helt och hållet singel vilket gör att jag slipper de känslomässiga dalar som ofta brukar komma i månader som januari då gammalt groll har för vana att börja höra av sig. Hur kommer det sig att ex och grabbar man dejtat alltid ska höra av sig i månader som januari och februari? Är det så för er också? Jag tycker i alla fall att det är lika.. underhållande varje gång.

Varför jag har sådant lyckorus i mitt liv nu är på grund av all min träning. Jag tjatar och tjatar om träning i min blogg och det är inte bara för att man får sådan grym kropp av det. Jag får alltid höra att jag är så positiv, inte minst av er läsare, och det har jag träningen att tacka. När jag kommer hem från träningen är jag som en ny människa full av energi. Man mår lika bra på utsidan som på insidan. Jag kan snart inte vänta längre på att det ska bli lite varmare ute så att jag får sätta på pepplåtar på högsta volym i öronen och gå ut och springa längs vattnet tills benen stupar. Man är så stolt och så glad efteråt att det är värt varenda blodsdroppe! Så vill ni ha inspiration om träning ska ni definitivt fortsätta att läsa min blogg då träning är bland det bästa jag vet. Olika träningsformer som man enkelt kan göra hemma kommer med bilder inom kort!

Åter till förhållanden. Det var nog länge sedan jag var så glad över att vara singel som jag är nu. Jag lider så oerhört med flera av mina vänner som är mitt uppe i förhållanden där de hänger kvar i varandra på en skör, skör tråd som när som helst kan brista. Vi tar studenten om mindre än fyra månader, har hela livet framför oss och en massa att uppleva. Att stanna med en kille som inte alls har samma mål i livet som en själv kommer endast innebära uppoffringar och begränsningar som man sedan kommer att få ångra då det är för sent. Jag älskar att vara kär och vara inne i ett förhållande, men sista terminen i skolan - med allt vad det innebär, då vill jag inte ha någon som begränsar mig. Friheten är nära, och så ska även mitt civilstånd förbli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0