En trött bambi på hal is.

Godmorgon!

Idag var det riktigt svårt att ta sig upp ur sängen kan jag lova. Det som brukar få mig att gå upp till slut är tanken på att jag kan ta en powernap när jag kommer hem från skolan. Då är det som skönast att sova! När jag somnar mitt på dagen i någon timme kan någon i princip stå och skrika i samma rum som mig utan att jag vaknar. Jag sover väldigt tungt då med andra ord.

Nu väntar en lektion i Matematik C och sedan Religion B. Religion A har vi läst på engelska förra terminen så oj vad lätt man kommer att tycka att den här kursen är med tanke på att den är på svenska. Fast då vi börjar gå in mer djupgående än Religion A kommer man nog märka att det skiljer mycket kurserna emellan i alla fall. Nåväl. Sedan blir det långlunch och ledarskapsplanering och därefter en danslektion.

Planerna för helgen har börjat dyka upp och eftersom att jag inte har någon stor examination (för en gångs skull) nästa vecka så tänkte jag unna mig en del pluggfri tid, i alla fall på kvällstid. Imorgon på dagen ska jag träffa min sötnos Olof. Vad vi ska göra vet vi inte ännu. Men vi pratade om att han skulle möta upp mig på Östermalms IP där vi ska spendera idrottslektionen. Många frågar ofta om det finns något som jag är dålig på och där har ni det. Bambi på hal is är jag i ett nötskal. Sorgligt är det med tanke på att jag var riktigt duktig på att åka som liten. På kvällen blir det sedan utgång med Ebba, förmodligen blir det någon mysig middag eller liknande innan.

Ta hand om er så hörs vi under någon av mina långa håltimmar.

Kommentarer
Postat av: Gynning

Ja de är super fräcka! Kram

2009-01-22 @ 10:25:01
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: SEX AND THE CITTY

Svar: Tack :)

2009-01-22 @ 10:42:51
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: emily

visst e det skönt att bara ligga kvar i sängen :P

2009-01-22 @ 13:55:19
URL: http://enligtemily.blogg.se/
Postat av: joyce

FÖR ER SOM TRÄNAR/skolgympa VAR MED Å TÄVLA OM DEN FINA

SPORTKLÄDER FRÅN HM



KRAM

2009-01-22 @ 15:48:28
URL: http://ladiijoyce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0