En sjukling behöver faktiskt inte se sjuk ut.



Ungefär såhär ser jag ut då kroppen inte känns på topp. Mysigt men ändå inte någon katastrofoutfit. Jag hatar att känna mig ful och sliten, men bara för att man är sjuk behöver man ju inte klä sig i det grisigaste man har i garderoben. Att få ha en konkret anledning till att ha på sig en stor halsduk då man är sjuk är för övrigt toppen! Annars kopplar jag gärna stora halsdukar inomhus så lätt till högstadiet och brudarna utan ögonbryn som hängde vid rökhörnet på skolan varje lektion. Ibland kan jag med ett leende på läpparna fundera på vad de stackars nollorna har för sig idag.. Vad de har för mål och ambitioner i livet. VRG och de flesta högstadieskolor är som natt och dag. Tacka vet jag gymnasiet!

Nu ska jag leka vidare med min nya mobil och skriva lite bildtexter till min bok. På återseende mina kära.

Kommentarer
Postat av: Anonym

amanda, du är supersöt och gullig! du är alltid så brun och fräsch också, fast du inte alls solar mycket. men du beskrev förut att du hade ett sk. "solariemissbruk"..

tänkte bara höra, hur ofta solade du när du solade som mest? vad duktig du är som har dragit ner ordentligt på det :)

2009-01-26 @ 17:42:02
Postat av: Mandy

Vad gullig du är, tack så mycket. Alltså med solariemissbruk menar jag egentligen inte att jag solade galet mycket, till exempel mer än en gång i veckan för det har jag aldrig gjort. Utan jag menade mer att jag inte såg själv hur brun jag var och tänkte alltid på att jag ville gå och sola. Jag ville helst sola flera gånger i veckan, men jag är nog för nojig för att kunna göra slag i saken. Men jag solade i alla fall dubbelt så mycket mot vad jag gör nu. Hade det inte varit så farligt hade jag nog solat flera gånger i veckan, men jag har sett alldeles för många som åldrats av allt solande och cancerrisken ger mig mardrömmar.

2009-01-26 @ 17:48:02
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vilken mobil blev det?



Gud vad du alltid ska vara snygg, sjuk com frisk..!

2009-01-26 @ 18:26:56
Postat av: Jossi

Snygg outfit! :)

2009-01-26 @ 19:15:46
URL: http://jossisplace.blogg.se/
Postat av: Jenni

Mysig outfit tycker jag! :)

2009-01-26 @ 19:39:50
URL: http://jennimaatta.blogg.se/
Postat av: jenny

snygg outfit. söt:D

2009-01-27 @ 15:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0