Det här med att lära sig att säga nej..

Godmorgon godmorgon..

Det känns minst sagt rätt oglamoröst att vara vaken vid den här tiden en lördag. De ringde igår och frågade om jag kunde öppna idag och jobba några timmar innan jag rider för att butikschefen blivit sjuk. Jag tänkte att jag kunde ställa upp den här gången då skolan inte hunnit dra igång ordentligt ännu. Men i fortsättningen tänker jag låta sömn gå före jobbet. Jag menar, att gå sista året på gymnasiet och som den här helgen jobba både lördag och söndag och då öppna båda dagarna är ohållbart.

Men vid halv två ska jag ta mig till stallet för att lite senare sedan rida. Idag är sista gången jag får rida ponny i lördagsdressyren. Hädanefter blir det häst eftersom att jag nu har fyllt 18.. Jag har inte ridit så värst mycket häst att jag kan uttala mig om vad som är roligast. Men det känns som att jag och min ridning passar bäst på en liten busig ponny.

Ikväll kommer mina käraste Anna och Patrik hit på lite vin och något gott att äta. Vi skall ha Sex and the city - maraton och prata om livet. Jag ser fram emot att ha mina älsklingar här.

Nu måste jag klä på mig, men vi hörs när jag kommer hem från ridningen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

du är så ambitiös

2009-01-10 @ 16:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0