Dans 5 gånger i veckan!!

Ni som känner mig vet att dans är det bästa jag vet! Jag sitter just nu och tittar på mitt schema för vårterminen. Till min stora glädje blev jag påmind om att jag nu kommer att ha dans på schemat två gånger i veckan. Inte nog med det dansar jag ju redan tre gånger i veckan på Lasse Kühlers dansskola.

Kan ni tänka er. Dansträningar fem gånger i veckan. Precis som för några år sedan då skolan tillät en större fritid. Jag är på rosa moln just nu. Det betyder att jag har sju fasta träningar i veckan då ridningen är inräknad. Jag kan med andra ord känna mig lugn gällande beach 09 då den är ganska säkrad.

Nåja. I år är det dags för Stora showen med Lasse Kühlers dansskola. Det är inte illa. Då lär säkert många av er vara där och titta. Jag hoppas verkligen att vi får roliga danser och att det är ett roligt tema.

Nu går världens bästa film Forrest Gump på tv. Men det blir tyvärr inte så mycket tittande då jag mailar lite lärare, planerar in mina presentationer samt möte med personer som skall agera källa inför mina examinationer. Eftersom att det är två veckor kvar på höstterminen i skolorna så ska 50-poängskurserna avslutas nu vilket innebär debatter, analyser och presentationer.

Nu skall jag återgå till min stora kalender och dess rika innehåll. Det märks att skolan börjar på torsdag. Men vet ni vad? Det är sista terminen och jag ser fram emot det.

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: alva♥

Hejsan ( :

Har du haft en bra dag?

2009-01-06 @ 17:54:00
URL: http://alvvs.blogg.se/
Postat av: niki

åhh, skulle också vilja dansa igen :)

2009-01-06 @ 18:17:31
URL: http://niczue.blogg.se/
Postat av: sandra

Söt bild:)

2009-01-06 @ 18:42:38
URL: http://lux.blogg.se/
Postat av: stina

hej!

du har en så himla fin kropp! kan du inte skriva ett helt inlägg och hur du tränar och äter för att hålla kroppen i en sån fin form?

Tack på förhand.

2009-01-06 @ 18:55:44
Postat av: Anonym

DU ÄR BÄST!

2009-01-07 @ 20:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0