Basic Element - Touch you right now



Jag tittar på lite bilder från nyår och man blir ju lagom taggad här med Touch you right now på högsta volym. I boken Brott och straff har jag snart läst så många sidor som jag planerat att avverka idag, känns bra! Nu väntar bara lite projektarbete och därefter ska jag sussa sött. Det är skamligt att jag inte har tränat något idag, fy satan vad dåligt jag mår. Jag är så beroende av träning som alkisar är av alkoholen. Jag fungerar inte utan träning; jag blir som en tjej som just kommit in i puberteten - deprimerad.

Nu ska jag göra lite sit-ups som plåster på såren.

Kommentarer
Postat av: A.

ja den låten är riktigt bra :)

2009-01-29 @ 21:02:02
URL: http://[email protected]
Postat av: Ida

hur hittar du motivationen till att träna situps.. okej ridning och dans, rolig träning! men situps? haha!

2009-01-29 @ 21:15:48
Postat av: Matilda

Du svarar ju inte alls på mail man skickar till dig och inte kommentarer heller för den delen :(

2009-01-29 @ 22:47:32
Postat av: Mandy

Ida: Haha jadu, bra fråga. Jag tycker nog om att plåga mig själv lite gällande tärningen. Jag vill alltid träna mer än vad jag behöver och göra alla övningar lite längre än planerat. Sätt på en riktigt peppande låt på hög volym, ställ dig vid en spegel och se vad som skall förbättras på kroppen (allt går med träning!) och sedan är det bara att köra. En fastare rumpa exempelvis kan du få genom många olika träningsmetoder.



Matilda: Jag vet att jag inte har svarat på de senaste som har kommit in. Jag ber om ursäkt för det men idag har jag bara legat och pluggat konstant. Jag svarar imorgon, lovar det! Kram på dig.

2009-01-29 @ 23:24:36
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0