Vänskap

"Det är skillnad på vänskap och vänskap och dig släpper jag inte."

Med tårar i ögonen läser jag hennes sms. Min andra halva, min bästa vän, min trogna vapendragare, min dyrbara skatt.. min fina Caroline.. hon befinner sig just nu i Spanien. Den femte kommer hon hem för att stanna här i två hela dagar innan hon flyttar till Barcelona. Att bry sig så mycket om någon så att det gör ont är onekligen en unik känsla. Aldrig har jag varit så sårbar.

Jag vet inte hur många gånger jag tagit upp mobilen för att ringa Carro de senaste dagarna. Det går inte en dag i vanliga fall utan att vi hörs minst fem gånger om dagen. Hur ont det än kommer göra att se henne åka, vet jag att om det är någons bröllop jag kommer stå som brudtärna på, och någons barn jag kommer vara gudmor till - är det just Carolines. En vänskap som vår växer inte på träd. Om jag ska vara helt ärlig har jag aldrig upplevt något liknande tidigare. Och det ska inte ett hundratal mil få förstöra.















Kommentarer
Postat av: Anonym

hur länge ska hon bo där?:)

2009-12-28 @ 16:41:16
Postat av: mandy

ett halvår, sen flyttar hon till Lund direkt ;(

2009-12-28 @ 17:21:35
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Kenza

svar: Jag har inte hunnit prova dem än men de är kortare än vanliga t-shirts iallafall och de ser ut lite som magtröjor. Kramar! =)

2009-12-28 @ 18:40:54
URL: http://KENZAS.se
Postat av: louize

Du röstar på mig, va?:D

http://saatisfaaction.blogg.se/



2010-01-05 @ 02:40:32
URL: http://pappaslillalouize.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0