Tur eller otur att kunna bli sådär äckligt brun?

Nu såhär i vintertid är det svårt att inse hur brun man är sommartid. Nu ska ni inte tänka på bilderna från luciatåget igår där jag på vissa bilder ser riktigt sommarbrun ut enligt mig själv. Så brun är jag faktiskt inte. Det kan jag erkänna. Inte för att jag någonsin använt B.U.S men bilden är väl redigerad så man ser brunare ut. Hur som helst är jag otroligt glad över att jag inte solat solarium på så pass länge eftersom jag faktiskt inte längre vet om jag tycker att det är så himla snygg att vara så brun. Nu känner jag att inlägget förlorar sin kontenta men jag hittade hur som helst två bilder från i somras där jag är äckligt brun. Förr älskade jag mitt pigment och att jag blir så brun trots att jag är ljushårig och har blåa ögon. Men helt ärligt vet jag inte hur snyggt detta egentligen är?

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Helt ärligt tycker jag inte det är snyggt med ljushåriga tjejer som blir riktigt mörkbruna, tycker det är snyggare med lite mer gyllenbrun färg. Men vad fan, man har det pigment man har.

2009-12-13 @ 23:51:12
Postat av: Issa

Nej det är inte snyggt, ser för white trash ut! men du kan inte rå för vilket pigment du har,och är fin ändå. Var bara försiktig i solen så du inte drabbas av hudcancer eller ser ut som ett russin om några år ;)

2009-12-14 @ 11:41:14
Postat av: Mandy

Issa: Det är nog ingen risk eftersom vi lever i Sverige där det knappt är några soltimmar större delen av året och således är jag blek som vem som helst då eftersom jag inte solar solarium. Att jag sen blir brun på sommaren gör mig inte direkt till något unikt fall ;)

2009-12-14 @ 13:48:22
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

inte det snyggaste kanske, det ser värre ut när du är så blond också. Det är nog snyggare om du skulle ha t e x ljusbrunt hår men jag tror det skulle vara för mkt bränna ändå. Du behöver inte pressa i solen så mkt när solen är framme tycker jag :)

2009-12-14 @ 20:01:25
Postat av: Anonym

skit i de andra kommentarerna amanda. Jag håller inte med dem alls. Hade det varit som de tycker hade ju inte en enda solat solarium exempelvis. Och vi alla vet hur mycket det används idag. Jag tror att det är några riktiga blekisar som skriver det där för fy satan vad snygg du är på dessa bilder!

2009-12-14 @ 20:25:29
Postat av: Anonym

jo det är riktigt snyggt

2009-12-16 @ 12:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0