Torsdag

Godmorgon folket!

Sitter just nu och äter lussebullar och dregglar över Erik Grönwall som är med i vakna med The Voice. Vilken grabb, vilken grabb. Jag har för övrigt valt att inte ens nämna hans kära flickvän som gjorde var och varannan tjej galen då man ville ägna all sin uppmärksamhet åt killen med rösten som kan bota torka.. Är han på min innelista är hon ganska given på utelistan. Men inte nödvändigtvis för att stackarn stod kvar som ett gråtande fan på scen, utan för att hon är hans flickvän !!

Jaja, nog om det. Och till något annat som på riktigt är hemskt, nämligen mobbingen som går för långt. Mobbingen som tar liv. Senast i raden är elvaåringen som hängde sig. Alltså hör ni hur det låter? Helt seriöst vet jag att många av er därute ska ta åt er av det här. För det händer att jag får kommentarer som är så omänskligt elaka att jag inte förstår hur någon har gjort sig förtjänt att få sånt skit kastat i ansiktet. Folk som mobbar, om det så är via internet eller i verkligheten, är inte medvetna om konsekvenserna. De är inte medvetna om att de kan få ett liv på sitt samvete som går förlorat på grund av dem. Vidriga människor är vad det är.

Nu måste jag sticka iväg till jobbet. Vi hörs lite senare!


Kommentarer
Postat av: Emma

Mobbing är hemskt och hatiska bloggkommentarer så därför ska du få en positiv kommentar!



Jag blir så glad när jag läser din blogg och inser att det finns tjejer som ser bra ut, kan ha kul men fortfarande har något bakom pannbenet, har riktigt sunda värderingar och självrespekt!



Din blogg är verkligen min nya favorit och världen skulle vara bra mycket bättre om fler tänkte som du gör! Jag kommer fortsätta följa dig i milano även fast jag själv kommer resa runt!

2009-12-17 @ 09:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0