Tisdag

Hej på er!

Inatt har jag sovit i nästan 14 timmar. Jag lade mig rätt tidigt igår så idag är jag superpigg! Gårdagen var lugn och skön. Well, om man bortser från ridningen där vi lekte hela lektionen. Bland annat tävlade vi i vem som kan rida på färst (ni vet väl att det heter få, färre, färst) galoppsprång - dvs vem som kunde rida snabbast respektive långsammast. Jag red på en riktig hurtigbulle så det gick rätt enkelt att rida snabbt så att tårarna näst intill kom. Halva gruppen ungefär gjorde detta barbacka. Man kan väl lugnt säga att en och annan avsittning var nära. De är galna de där tjejerna. Rider i full galopp utan sadel då det är snö och svinkallt (=hästarna pigga som tusan). Själv valde jag att rida med sadel då jag får så satans ont varje gång jag rider barbacka.

Idag ska jag göra en del ärenden inför Milanoflytten och därefter blir det nog en fika med en vän. Sedan väntar jobb resten av veckan. Jag pratade precis med Carro som är mitt uppe i att ta en fika med en vän varje kväll för att säga hej då lite personligt. Det där känns så avlägset för mig, men snart har jag bara två månader kvar i Sverige och då är det min tur. AAAAAAAAH.

Vi hörs om en stund igen. Igår hade vi by the way besöksrekord här. Helt sick egentligen men hoppas att ni trivs ni nya läsare. Jag har en del frågestunder publicerade från ett par månader sedan, så kika gärna där om ni vill lära känna mig lite bättre. Puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0