Taken

Rysningar.. Vilken jävla film!.. Taken handlar om trafficking, om att få sin dotter kidnappad utomlands. En del av mig hatar att jag såg den med min redan oroliga familj. Men jag tror samtidigt att det är bra att se den för att bli ännu mer medveten än man redan är. Se hur små snesteg kan förstöra så mycket. Ni måste se den, så enkelt är det. Från första minuten är du i en annan värld. I en värld man inte kan sätta sig in i, men för knappt två timmar känns det som att du är mitt i den.

Eftersom jag är ledig imorgon och har sovit så mycket ikväll blir det minst en film till. Så skönt att bara vara hemma. Njuter till fullo :)

Ni som kommenterar om personer i min närhet: Ni fanskap har inte här att göra. Gå på mig hur mycket ni vill, det skiter jag blanka fan i. Men att kommentera om personer som inte gjort er ett jävla skit, inte provocerat er eller driver någon blogg ni nolifers följer dagligen trots att varenda litet inlägg sticker er i ögonen - det är lågt. Jag vill inte ha så äckliga människor här.

Tack för mig!

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Gud vad sjukt! verkligen. till att börja med måste jag bara säga att jag inte känner dig men har läst din blogg i några år, jag såg den där filmen taken kanske några timmar innan du skrev inlägget om att du precis sett den, under filmens gång kom jag tänka endel på dig, trots att jag inte känner dig.. men jag tänkte hela tiden att så fort jag tittat färdigt skulle jag skriva en kommentar i din blogg och tipsa dig om filmen, fick en känsla av att det är din film smak.. lustigt nog hann du precis före hehe.. okej ingen big deal kanske men jag tyckte det var ett lustigt sammanträffande iaf! kan tipsa om filmen Trade om du gillade denna, Absolut! Hare bra snygging!

2009-12-28 @ 20:47:29
Postat av: Mandy

Nämen gud vad sjukt! Verkligen!!.. Åh jag har sett trade också. Känns så fel att säga att man tycker att filmer likt dessa som är så hemska är "bra", men de är så himla spännande och intressanta. Trade är en grymt bra film. Detsamma du! Tack för en annorlunda kommentar! ;D

2009-12-28 @ 23:24:51
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0