Söndagsmys

Ikväll har jag tränat som en dåre och nu väntar filmmys. Usch jag har jätteont i halsen nu. Det kom direkt efter träningen, men det ska nog inte vara något alarmerande. När jag tar ut mig hårt brukar jag ibland få galet ont i halsen efter, något ni också upplevt?

Jag tänkte passa på att fråga er en sak. Jag har ju bloggat sedan september 2006. Över tre år med andra ord. Har jag med mig någon som läst min blogg sedan 2006? Alltså sedan första året jag bloggade. Det vore hur kul som helst om ni som läst min blogg sedan 2006, aka playaheadtiden ;) kunde lägga en kommentar och säga vad som fått er att stanna här och följa mitt liv under dessa år.


Ikväll är jag lite ruffsig, osminkad och iklädd myskläder. Mysfaktorn är hög!

Kommentarer
Postat av: bella

Jag har följt din blogg ända sen den tiden faktiskt. Började med att jag hittade dig via Natalia, eftersom hon var en gammal bekant till mig.

Sen var det intressant läsning helt enkelt, haha. Och sen har du hamnat i samma skola och umgänge som bekanta till mig så det har fått än o bli lite mer intresserad liksom :)

haha, nu lät det väl inge vidare.

Men kort och gott, kloka tjejer finns det inte av överflöd i bloggvärlden direkt, så man håller fast vid de få man hittat :)

2009-12-06 @ 22:19:41
Postat av: m

jag har också vart med sen 2006, har stannat pga att du skriver bra, ofta om relevanta saker och alltid håller en bra stil rent skrivmässigt, aldrig ngn smutskastning osv.

Övrigt så tycker jag att du bara blir bättre o bättre med åren, precis som ett vin, förut kunde du skriva väääldigt långa texter med mycket "skit" i, men det har nu gått över till en superbra blogg :)

2009-12-06 @ 23:37:04
Postat av: selma

jag har följt din blogg sedan playahead tiden:), tycker att den är bra och inspirerande.

Det är en vettig blogg där man kan lära sig bra saker inte som andra bloggar där det mest står en massa ovettigt.

2009-12-07 @ 07:15:44
URL: http://jjustsc.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har också vart med sen dess. Eller snarare från och till eftersom man lätt kan störa sig på alla dina egobilder och långa inlägg om hur hur många komplimanger du fått för ditt utseende eller om hur smart, duktig och vacker du är... Jag är absolut ingen person som vill vara elak, men när du nu frågade efter personer som läst din blogg sen du började blogga så funderade jag och kom fram till att jag nog läser din blogg av samma anledning som jag läser kissies, dessies osv... Man kan inte sluta förundras. Känns som lite samma stuk.

2009-12-07 @ 11:07:18
Postat av: Matilda

Jag har vart med redan innan du startade bloggen. Då ''följde'' istället din playahead haha. Sen när du började blogga har jag följt den. Kul att den blivit så pass stor nu! :D

2009-12-07 @ 16:44:22
Postat av: Anonym

Oj kan en sån liten tutte trilla ut?

2009-12-08 @ 17:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0