Sjuk och hängig

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har varken fysisk eller psykisk ork till att blogga. Jag hade en av mina värsta nätter på mycket länge inatt. Jag blev så sjuk så jag bara låg och grät. Jag kallsvettades som jag vet inte vad, halsen var totalt uppsvullen och smärtorna i den var bland det värsta på länge. Det spelade ingen roll att jag tog värktabletter och starka halstabletter dom gör att halsen domnar bort. Smärtan försvann inte och det kliade som om jag hade en hårtuss i halsen.

Halv sex imorse somnade jag av ren utmattning och idag mår jag inte alls bra. Jämför jag med nattens smärtor i halsen mår jag visserligen relativt bra. Men jag är rädd att det är halsfluss jag åkt på. Helt värdelöst. Detta innebär att jag bara legat hemma idag och kommer så göra resterande kvällen. Ingen ridning och ingen träning med andra ord.

Istället har jag ägnat hela dagen åt Sex and the city och nu ligger jag och pluggar italienska. Det är nätt och jämnt att jag klarar det med mitt stackars onda huvud. Men på bättre humör får det mig definitivt. Just nu repeterar jag past tense. Jag använder mig av en italienskakurs man kan göra gratis på nätet som är på engelska. Riktigt bra. Väl i Milano ska jag ju dock läsa allt på italienska.. Snacka om att huvudet kommer att gå på högvarv.

Nu ska jag lägga mig och bara vila huvudet och kroppen. Jag orkar inte ens prata i tele, och när de pratar för högt här hemma måste jag be dem vara tysta ett tag. Ingen höjdare alls det här. Och det hela kom ju så plötsligt också. Hur som helst, tack till er som tog er tid och kommenterade föregående inlägg. Riktigt kul att se att jag har med mig några från starten såhär tre år senare.

Stor puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, hur mkt italienska pratar/förstår du ?

2009-12-07 @ 22:22:22
Postat av: Mandy

Jag har läst italienska ett år i skolan, men det är inte så mycket att hänga i julgranen. Men eftersom jag varit där varje sommar sedan födseln har jag lärt mig att förstå väldigt bra. Nu gäller det dock att lära mig prata lika bra som jag förstår :)

2009-12-07 @ 22:41:48
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0