Onsdagsmys

Hej hopp!

Idag blev det en lång dag på jobbet. Men det är inte mig emot som ni vet.. hihi. Jag har sålt superbra idag också vilket alltid är trevligt och fått mycket fina komplimanger från kunderna. Fick med mig en present från jobbet också. Så gulligt så. Men nu är jag jättetrött då jag fick stanna i butiken två timmar längre. Tack igen Emelie för ditt sällskap. Hjärta till dig.

Hur som helst blir det definitivt myskväll ikväll. En massa nära och kära propsar på utgång och partyprinsessan blir givetvis såå sugen. Men nej, idag ska jag lyckas hålla mig utanför Stureplans klubbar. Istället blir det kinamat take away, lussebullsbakning och träning. Hela helgen vankas det som vanligt utgång så ikväll ser jag fram emot en riktigt myskväll.



Är det något jag är supernöjd med hos mig själv är det min hy. Det gäller att fokusera på det man är nöjd med hos sig själv, och jag är personligen väldigt glad över att jag har en väldigt felfri och jämn hy. Jag tycker att ni ska passa på att fundera på vad ni är extra nöjda med hos er själva. Fokusera på det du är nöjd med, istället för det du saknar. Alla har vi våra komplex, men det är bara dumt att lägga energi på dem när vi alla har så mycket fint vi borde vara tacksamma för och fokusera på istället.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Vart jobbar du? Söker jobb och vet inte riktigt vart jag ska söka så behöver lite tips :)

2009-12-17 @ 10:36:37
URL: http://fsvedberg.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0